Povestea noastra

Motto-ul nostru :  NU exista “ nu se poate “ 

Suntem un e-shop tanar si speram noi, partenerul tău de drum pe termen lung, de la care primești tot ce ai nevoie pentru masina ta, de la recomandari privind modul de intretinere pana la livrarea celor mai potrivite piese si accesorii, astfel incat investitia sa fie una eficienta si corecta. 


Ce facem?


Lucram pentru tine. Pentru ca timpul este important, poate cel mai important, si pentru ca timpul costa bani, ne-am pregatit sa facem fata celor mai mari provocari. Am studiat, ne-am documentat, am obtinut acces pe baza de licenta la programe de identificare si baze de date oficiale care ne oferta suport tehnic corespunzator pentru identificarea corecta a pieselor de care ai nevoie. 


Îți oferim soluții, sfaturi, recomandari, sugestii, contacte din diverse ramuri ale domeniului auto, suport 24/24 pentru orice problema la care nu ai solutie si care necesita timp. Si cum am spus, timpul costa bani ! 


Misiune și valori


Oameni de 10, servicii de 10, piese de 10

La piesede10.ro știm că pentru a construi o reputație ai nevoie de timp. De aceea, vom depune toata energia, experiența si cunostintele astfel incat satisfactia clienților noștri sa confirme că suntem “ de 10 “.  Suntem hotarati si determinati să depășim de fiecare dată așteptările clienților.

În colaborarea cu clientii ne ghideaza integritatea, profesionalismul și respectul. Toate acestea le aplicam cu fermitate, cu o conduita ireprosabila, fiind constienti  că doar în acest fel putem să găsim rapid soluții pentru problemele cu care se confruntă clienții noștri. 

Loiali și responsabili, ne onorăm promisiunile până la ultima literă.  


Scurt istoric 


Ne-am înființat ca societate în anul 2018, iar de atunci am crescut progresiv, diversificând atât portofoliul de clienți cât și pe cel de servicii.

Administratorul firmei este Constanta Barbu – de profesie jurist, cu experienta in domeniul HR dar si in coordonarea activitatilor in cadrul unei echipe de lucru. 

Initial, povestea noastra incepe cu “ reconversia” profesionala a administratorului, ca o afacere de familie care pe parcurs, cu multa dedicare, implicare, profesionalism si responsabilitate,  a inceput sa se dezvolte. 

Aprilie 2021 este luna in care am decis sa ne dezvoltam in mediul on-line sub sigla piesede10.ro  si sa marim familia. 


Ne vom simti onorati sa faci parte din familia noastra ! 


Cu deosebita consideratie, 

Echipa piesede10.ro